Mocanu Virgil din Constanta – esueaza in obtinerea contractului de Reseller Q-Link

ALERTA Maxima: Interlopi, Grup de crima organizata (Mafia) care actioneaza in Romania (Constanta) demascat:(1) Mocanu Virgil din Constanta (vecinul bunicii lui Cristian Culita) – expert antrenat in Arta Manipularii (inscenari, santaj, victimizare, teroare etc.) (http://ro.wikipedia.org/wiki/Manipulare_psihologica) esueaza in obtinerea contractului de Reseller Q-link in urma utilizarii celor mai avansate tehnici amestecate de victimizare, inscenare, camatarie si teroare  / invatat cum sa obtina ajutorul si sa ocoleasca legea de iubita sa „ascunsa” (2) Draica Elena – avocat la baroul din Constanta, antrenata si ghidata de infractorii Mocanu sa devina avocat specializandu-se in uneltiri & inscenari de dosare penale impotriva oamenilor dar si de fratele acestuia (3) Mocanu Mihai  cu scopul obtinerii comportamentului dorit pentru santaj impotriva tuturor celor din jurul lor. Acest grup de crima organizata inregistreaza toate conversatiile telefonice cu „victimele” vizate pentru eventuale inscenari utilizand Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta si Politia Romana ca instrument personal de inscenare, inselatorie, batjocura, abuz si teroare impotriva tuturor oamenilor care au tupeul sa se protejeze si sa nu se lase santajati! Fiind contactat de Jalo Victor (seful grupului de crima organizata TORSER/Chisinau/Ucraina/Rusia), Mocanu Virgil raspunde afirmativ (pentru bani) la cooperarea cu Agentii KGB/FSB impotriva oamenilor, fiind constient de toate ilegalitatile acestui grup, complotand impotriva lui Cristian Culita (reprezentant exclusiv al produselor Q-Link in Romania cu dreptul de a acorda licente de Reseller diferitelor firme) cu speranta de a castiga diferite avantaje & a-i fura afacerile prin distrugerea reputatiei si vietii acestuia, esuand desigur in planul viclean fabricat cu cele mai rele intentii. Mocanu Virgil se lauda continuu ca nu ii este frica de nimic pentru ca este sustinut de cel mai bun prieten din copilarie Iordache Renato (familia acestuia/Franci, mama lor si relatiile acestora ||»»Iordache Petrica, alias „Don Pedro”cunoscut ca principal traficant de droguri cu mafia din Ucraina/Rusia etc./interlopul nr.1 – intre timp decedat /posibil ucis la comanda). Tactica acestui grup de crima organizata care terorizeaza un oras intreg (Constanta) este sa atace pe oricine din jurul lor iar daca vreun om are curajul sa opuna rezistenta, logic infractorii ii fac plangere la Parchet/Politie!!! Tupeul acestora de inselatorie/victimizare este inimaginabil laudandu-se ca pot pacali/corupe oricand angajatii Autoritatilor Abilitate in aplicarea legii sa lupte impotriva oamenilor!

Cea mai complexa inscenare esuata din istoria Grupului de Crima Organizata Mocanu din Constanta impotriva lui Cristian Culita:
–  infractorul „Vili” sfatuit de iubita avocat „Draica Elena” trebuia urgent sa orchestreze un dosar penal fals, o inscenare „oricui” pentru a scapa de inchisoare dintr-un alt dosar de sechestrare de persoane /tortura in sicriu/ – actiunile antisociale fiind de fapt caracteristica principala a profilului criminal al infractorului poreclit „Vili” /Mocanu Constantin Virgil/ – expert in victimizare & otravirea „vorbelor” si determinarea / antrenarea reactiilor dorite in comportamentul victimelor pentru ca teroarea sa fie maxima.
Infractorul Mocanu Virgil (porecla:”Vili„) profitand de faptul ca il cunoaste pe Cristian Culita din copilarie (mai intens din anul 2002) datorita faptului ca bunica lui Cristian Culita are casa lipita de casa familiei infractorilor Mocanu, acest expert in actiuni antisociale „Vili” reuseste prin victimizari extreme (plansete cu „lacrimi” ca nu are bani, mama lui nu il mai accepta in casa, il dor maselele – are lipsa –  si viata lui este terminata) sa obtina ajutor (sustinere totala de la Cristian C. si implicit apropiatii sai) pentru a-si dezvolta propria afacere ca reseller Q-Link autorizat de Cristian C. si Corporatia din SUA.

Astfel „Vili” isi investeste banii in afacerea proprie, platind cheltuielile personale de cazare, transport, mancare etc.  lui Cristian Culita in Bucuresti unde locuieste intr-un apartament de lux (sept.2012 – martie/aprilie 2013 – participand la mai multe expo Q-link pentru a invata cum sa-si dezvolte afacerea) impreuna cu Cristian Culita (care a decis sa-l ajute pe infractor sa-si plateasca si un lant de aur amanetat de „Vili” victimizandu-se/plangandu-se ca este lantul preferat si nu vrea sa-l piarda dar nu avea bani sa se implice in afacere). In data de 15 Aprilie 2013 infractorul „Vili” isi infiinteaza societatea personala  (EQUILIBRIUM ENERGY SRL-D pentru a-si vinde singur produsele Q-Link si fara sa fie asociat in nici un fel cu Cristian C.) astfel sub indrumarea lui Cristian C. pentru prima oara in viata „Vili”castiga bani gratis, obtinand fonduri de 20.000 EURO pentru proiectul de vanzare al produselor Q-Link (urmand a le vinde intr-un stand dintr-un mall in Constanta).

Instantaneu dupa aprobarea fondurilor(8.07.2013) „Vili” ii spune lui Cristian C. ca nu poate sa faca ce vrea el in afacerea Q-Link si trebuie sa se conformeze neconditionat oricaror „cerinte” / „ordine” impuse de infractor, inclusiv sa primeasca mai multe avantaje in business (preturi etc.). Logic Cristian C. – incoruptibil/imposibil de santajat- refuza „cererile santajiste” dar in acelasi timp pentru a se proteja, incearca sa inteleaga ce planuri de atac are infractorul „Vili” mai ales acum dupa ce a invatat foarte multe despre viata si afacerile lui Cristian C.

Vazandu-se refuzat „Vili” ii spune direct ca oricine poate sa completeze un formular in SUA (nu are nevoie de Cristian C.), zis si facut infractorul trimite formularul dar desigur este ignorat total. Plin de ura ca nu a fost ascultat si nu mai este sustinut in afacerea Q-Link de Cristian C., infractorul „Vili” cu stilul innascut incriminator/victimizator/glumet amestecat trece la atac, il ameninta si il obliga pe Cristian C. sa-i returneze banii pe care „Vili” i-a cheltuit in Bucuresti (din spusele lui: 14.500 LEI) sau eventual sa-i plateasca amanetul in continuare, sugerand fals si mincinos telefonic – ca doar pentru afacerea lui Cristian a amanetat lantul (in realitate „Vili” cheltuind pentru el si castigand deja 20.000 euro in urma investitiei in afacerea sa si de asemeni refuzand sa returneze produse in valoare de 3500 Euro, ramane suparat total ca nu poate sa fie Stapanul lui Cristian Culita), astfel  jucandu-se/amestecand cuvintele, extremele „victimizare – atac” gandite bine inainte in incercarea de a-l inscena pe Cristian Culita din toate punctele de vedere, provocandu-l „amical” amestecat, injurandu-l „prietenos” pentru a obtine reactii „prietenoase” selective folositoare intr-un dosar orchestrat de inscenare penala in urma inregistrarilor planuite cu mult timp inainte complotand de ani de zile de fapt impreuna cu familia (prietenii & iubitele lor)!!!

Alte persoane care au contribuit la inscenarea lui Cristian Culita si-au retras abordarea de frica sa nu fie arestate pentru constituirea de grup infractional si declaratii mincinoase. Politia Romana si Parchetul Constanta au fost pacalite de infractor sa cheltuiasca banii statului pentru a incepe ancheta unei „inscenari” esuate, astfel „Vili” si grupul sau de crima organizata scapand nevinovati si fara sa plateasca nici macar 1 euro.

De fapt aceasta familie de infractori isi pregatesc „terenul” de la primul contact cu orice om intalnit in viata lor utilizand in grup un vocabular dur/incriminator -in gluma, cu zambetul pe buze- astfel ca victimele sa nu inteleaga de fapt ce terori li se pot pregati (sugerand in grup ca limbajul e normal), eventual isi educa/antreneaza victimele cum sa reactioneze verbal in prezenta lor (sa nu ii supere) astfel daca e cazul dupa 1 an sau 10 ani pot actiona in siguranta impotriva victimelor. Acestia trec la atac impreuna pentru a obtine castiguri de foloase materiale & financiare necuvenite imbinate cu exterminarea vietii victimelor sub indrumarea totala a iubitei „ascunse” antrenata din copilarie in curtea familiei Mocanu ca Avocat Expert in inscenari si protejarea membrilor infractori ai grupului de crima organizata „Mocanu”: DRAICA ELENA si relatiile corupte ale acesteia din Institutiile Publice etc. Toate sedintele/planurile impotriva oamenilor au loc in curtea infractorilor de pe strada Oituz numarul 7 sau la adresa avocatei Draica Elena. 

Infractorul Belicos/Interlop Mocanu Constantin Virgil („Vili”) il ameninta/intimideaza pe Cristian Culitaca in cazul in care nu face exact ce spune el va fi foarte rauii va fura afacerile si cu ajutorul Familiei Iordache (si alte familii) care il sustin total in distrugerea lui Cristian Culita prin fabricarea inscenarilor criminale amestecate cu dosare penale false.

In urma atacului initiat impotriva lui Cristian Culita de infractorul Mocanu Constantin Virgil (care se apara continuu ca nu e nimic personal dar asa l-a sfatuit Familia Iordache), Cristian Culita a oferit/ofera desigur la cererea Politiei Romane si tuturor structurilor Statului toate informatiile despre toate familiile implicate in atac (furt & inselatorie… etc.)

Acesti traficanti/infractori fac legea in Constanta (Familia MOCANU & iubitele si sustinatorii acestora) si sunt experti (ereditari/innascuti) in lanturi de ilegalitati, inselatorii, inscenari, falsificarea ori ticluirea de probe nereale in forma continuata ( prin cele mai complexe tehnici de intimidare/conditionare/determinare), prezentarea adevarului ca fals sau a falsului ca adevar (Inducerea în eroare a unei persoane sau institutii prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos patrimonial injust impotriva societatii/umanitatii). Familia Mocanu locuieste la cateva strazi departare de Sectia Nr.1 Politie Constanta sponsorizata in trecut desigur de Familia Iordache. Locul de intalnire/antrenamentele/Sedintele interlopilor impotriva umanitatii aveau loc in fiecare seara in curtea casei familiei Mocanu (la un gratar, la un vin) deranjand in fiecare vara linistea si ordinea publica, politia fiind constant prezenta la poarta acestora si in urma diferitelor agresiuni impotriva vecinilor prin actiuni intimidante, provocari la lupta de strada, zgariatul total al masinilor etc.

Din pacate DEMASCAT de Cristian Culita: Profilul lui Mocanu Constantin Virgil (poreclit: ”Vili”) – in acest moment/zilnic concepe strategii/inscenari/dosare penale false impotriva ta, a copiilor tai & a tuturor cu zambetul fals/criminal si sicriul pregatit (autoproclamat interlopul director,  sef al orasului Constanta cu relatii maxime in lumea interlopa, justitie, politie.. crezandu-se desigur total superior institutiilor statului si tuturor oamenilor, care poate inscena/pacali cu zambetul pe buze orice om, politist, procuror, judecator care ii sunt inferiori din toate punctele de vedere):

Interlopul poreclit „Vili” – dependent de dopamina (alcool, droguri etc. – rezistenta dobandita in timp iesita din comun la contactul cu aceste substante/lichide) – infractor principal vara in cluburile din Mamaia mai ales dupa ora 2:00AM:
INFÉCT, -Ă,infecți, -te,adj.1. (Despre mirosuri) Greu, urât, puturos, rău; (despre aer) stricat, viciat, greu. 2. (Despre obiecte) Cu aspect respingător, neîngrijit, murdar, urât, de calitate proastă; rău. 3. (Despre oameni și manifestările lor) Cu caracter josnic, mârșav, oribil. – Din fr.infect,lat.infectus.
IMORÁL adj., s. 1. adj. (rar) neetic, nemoral. (Aspecte morale și imorale.)2. adj. v. corupt. 3. adj., s. depravat, desfrânat, destrăbălat, dezmățat, stricat, (pop.) curvar, (înv.) preacurvar, preacurvitor. (Un bărbat imoral.)4. adj. v. obscen.
ESCRÓC, -OÁCĂ,escroci, -ce,s. m. și f. Persoană care înșală pe alții și își însușește, prin mijloace frauduloase bunuri străine; pungaș, șarlatan. – Din fr.escroc.
ȘANTAJÍST, -Ă,șantajiști, -stes. m. și f. Persoană care șantajează, care practică șantajul. [Var.: șantagíst, -ăs. m. și f.] – Șantaj + suf.-ist.
vicleán (-nă),adj.1. (Înv.) Perfid, ipocrit. – 2. (Înv.) Fals, înșelător. – 3. Șiret, șmecher. – 4. (S. m.) Diavolul. – Var. înv.hiclean, hitlean, și der. Mag.hitlen (Cihac, II, 538; Gáldi, Dict., 98). Sec. XVI. – Der.vicleni,vb. (a trăda, a înșela; refl., a unelti împotriva cuiva, a trece la inamic), cuvînt înv.; viclenie,s. f. (trădare; șiretenie, răutate; falsitate, înșelăciune; șmecherie); vicleșug (var. înv.viclenșug), s. n. (trădare; șiretlic, înșelăciune), din mag.hitlénseg. Din rom. provine rut.chytjanecĭ „ușuratic” (Candrea, Elemente, 409).
1) Care, sub masca aparent binevoitoare, ascunde gânduri dușmănoase; perfid; insidios. 2) Care se orientează cu pricepere în orice situații, trăgând foloase; șiret; șmecher; hâtru.  [Sil. vi-clean] /<ung. hitlen
(șopârlă,șopârle s. f.1. urzeală, intrigă. 2. vorbă cu subînțeles. 3. cârpă de spălat dușumelele. 4. viclenie. 5. minciună, păcăleală.)
a umbla cu șopârleexpr. a se ține de intrigi, a discredita (pe cineva) prin bârfe și calomnie.
SCANDALAGÍU,scandalagii,s. m. Bărbat care obișnuiește să facă scandal, căruia îi place scandalul. – Scandal + suf.-agiu.

2014-2015 Condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru santaj si sechestrare de persoane (Torturi): ziarul Telegraf Constanta (http://www.telegrafonline.ro/). Prin diferite tehnici obtine reducerea pedepsei la 2 ani si cu suspendare. Infractorul lasat in libertate desigur trece la atac (invatand cum functioneaza sistemul si cum trebuie pacalit, umanitatea dispare total din mentalul acesti entitati).

http://lege5.ro/dosar/g44tsobugayv6mrrgi/5693-212-2013-judecatoria-constanta

De asemeni Teroarea nu se opreste la oameni, acesta iesind la atac cu un caine din rasa asemanatoare „pitbull-ului” (inregistrat sub numele fals/rasa diferita) in cartier sau parcuri impotriva animalelor (intimidarea oamenilor), ucigandu-le cu zambetul pe buze, antrenandu-si cainele pentru a ucide la comanda alte animale astfel sa poata fi folosit impotriva tuturor (terorizand oamenii in jurul lui, generand panica si haos fiind un adevarat pericol public): http://www.reporterntv.ro/stire/exclusivitate-imagini-tarifiante-pe-o-strada-din-constanta-un-pitbull-a-sfasiat-o-pisica-gestana dar normal a urmat si amenda:http://www.reporterntv.ro/stire/amenda-pentru-stapanul-pitbull-ului-care-a-terorizat-locatarii-din-zona-stadion

2012: Agenda Secreta a Infractorului Mocanu Constantin Virgil (”Vili”) impotriva lui Cristian Culita (2002 – 2006 in timpul facultatii Cristian locuind la bunica a carui casa este lipita de casa infractorului ”Vili”). Infractorul Vili dupa 10 ani (2002-2012) incepe jocuri psihologice complexe de victimizare (plansete la propriu cu lacrimi), recunostinta, plangandu-se ca e satul de viata si nu vrea sa mai vada pe nimeni, nu are bani, vrea sa plece de acasa, familia nu il mai suporta, nu are unde sa doarma, e bolnav, nimeni nu il intelege, nu isi mai suporta viata si vrea sa faca schimbarea totala, sa devina un om bun – castiga ajutorul/increderea devenind extrem de apropiat de Cristian Culita care desigur l-a inclus in echipa/afacerile personale ca unul dintre posibili Reselleri Q-Link cu conditia sa ajute oamenii si sa nu urmareasca profituri financiare astfel ”Vili” dupa acceptarea conditiilor, fiind directionat/sfatuit/ajutat psihic/fizic & financiar/material etc.:

  1. cu produse/tehnologii in valoare de 3500 euro  | cu mai multe sume de bani pentru a-si plati diferite imprumuri/amaneturi/mancare etc. | terapie antidepresiva la cel mai inalt nivel – sa nu cada in depresie sa se omoare..
  2. sa faca sport, sa alerge pe plaja…
  3. sa obtina 20.000 euro – Fonduri Nerambursabile, sa-si deschida firma SRL-D cu proiectul de comert/vanzare pentru produse Q-Link (obtinand licenta de Reseller in cazul in care i se aprobau fondurile) – fondurile fiind aprobate dar dupa demascare desigur directionate in alta parte (fara nici un beneficiu pentru Cristian Culita) !
  4. sa participe la expozitiile Q-Link pentru a invata regulile de promovare (ca unul dintre posibili Reselleri Q-Link), in scopul de a-si conduce firma singur ca DIRECTOR unic asociat (responsabil de vanzare produse Q-Link in zona Constanta/ deschiderea unui stand cu toate produsele in Mall Maritimo) in tot acest timp obtinand indrumarea si tot ajutorul posibil din partea lui Cristian Culita in contextul pregatirii pentru vanzarea Q-link.
  5. sa nu mai doarma acasa unde nu este acceptat, astfel fiind invitat din Constanta la Bucuresti in apartament de lux pentru cateva luni de zile pentru a-si dezvolta propria afacere, pana cand a inceput sa dea ordine, sa-si insuseasca pozitii/drepturi necuvenite in Proiectul Q-Link ca si cum totul i se cuvine … in urma participarii la expozitiile lui Alexandru Holban & investitiilor in planul/actiunile de invatare/observatie/furt gandit de aceste entitati complotand impreuna la discreditarea imaginii/impotriva afacerilor lui Cristian Culita desigur ”infractorul uimit total ca i-au fost identificate tacticile” fiind trimis acasa. „Vili” vazand acest lucru, pentru a contracara esuarea planului personal de inselatorie inventeaza rapid atacuri complexe / scenarii aberante, culminand cu un dosar penal cu scopul de a-si „recupera banii investiti in planul personal de inselatorie esuat impotriva lui Cristian Culita” sau de a castiga cu orice pret „ceva/orice” de la Alexandru Holban sau Cristian Culita sau „de oriunde”… in acelasi timp incercand sa cumpere singur produsele Q-Link esuand desigur patetic!

ATENTIE: Infractorii nu se schimba, nu incercati sa-i ajutati! –ei doar devin mai inteligenti in a castiga compasiunea/increderea prin victimizare dupa care trec la atac TOTAL atunci cand cred ei ca se poate..

Psihopatul/infractorul ”Vili” in timp ce era constant langa Cristian (in sport, la plaja, in oras, la expozitii) de fapt dezvolta planul de atac/inscenare/calomnie/discreditare/santaj/furt & conditionarea/determinarea comportamentului dorit (”sa fie ajutat/tratat /mintit daca e cazul dar sa i se faca pe plac/ ca si cum totul i s-ar cuveni pentru ca el sufera si nu trebuie suparat/contrazis/confruntat” – tactica utilizata de cei mai periculosi infractori in viata pentru inscenari/modificarea comportamentului victimelor/) in urma obtinerii informatiilor esentiale (personalitate & business) si utilizarea celor mai avansate tehnici manipulative (http://ro.wikipedia.org/wiki/Manipulare_psihologica) impotriva lui Cristian Culita si a tuturor celor din jur.

Infractorul ”Vili” profitand de apropierea fizica & diferite privilegii acordate total si in avans (inainte de a obtine licenta de Reseller – inclusiv carti de vizita/contact pentru prezentarea la expozitii cu numarul lui personal, brand-ul promovat Q-link & site-ul/email oficial asociat, functia de Director la firma sa de posibil Q-Link Reseller) acesta sugera/pacalea oamenii din jur sustinand ca el este Director, Prieten si Partener Egal cu Cristian Culita pe Teritoriul Romaniei in Proiectul Q-Link *in realitate: infractorul ”Vili” fiind (DIRECTOR la firma personala unde este asociat unic – infiintata initial pentru a vinde Q-Link in Mall Maritimo/Constanta) *un simplu vecin/coleg in activitati sportive/recreative/promotii si posibil Reseller in echipa Q-Link autorizat de Cristian Culita si in nici un caz prieten sau partener intr-o anumita firma sau intr-un anumit contract.  Deceptia utilizata de aceasta entitate este de o profunzime totala interpretand relatia umana, asociind si impunand dupa bunul plac realitatea otravita pacalind garantat orice om din jurul lui, in cel mai rau caz ii intimideaza/santajeaza/pune intr-un sicriu si le da foc sau sugereaza altor persoane sa faca asta desigur el scapand nevinovat sau foarte putin vinovat iar in cel mai putin rau caz merge in locul unde tinta aleasa are parcata masina si o zgaraie de la cap la coada aducand prejudicii totale. Imaginati-va un asemenea infractor in libertate ce poate face societatii … cu iubita ”ascunsa” avocata care il salveaza ori de cate ori comite o infractiune si de asemeni il si ajuta la fabricarea de dosare penale false impotriva tuturor!

La 1 an (2013) instantaneu dupa ce a primit aprobarea fondurilor (pentru vanzarea produselor Q-Link) infractorul VILI vazandu-si viata la alt nivel dupa atatea beneficii si imbunatatiri a inceput santajul/amenintarea directa impotriva lui Cristian Culita sugerandu-i brusc ca din acel moment el nu vrea sa mai ajute nici un om si are nevoie de bani urgent si trebuie sa faca ceea ce spune el (”Vili”) in Proiectul Q-Link in caz contrar va fi foarte rau desigur in acelasi timp victimizandu-se la maximamestecand extremele: victimizare & atac sperand sa-i amestece gandurile lui Cristian Culita si sa-i modifice comportamentul pentru a-l utiliza in actiuni complexe la alegere/pe rand (de santaj sau in caz ca nu reuseste atunci prin orchestrarea unui dosar penal fals sperand ca va obtine sume de bani exagerate, afacerile lui Cristian Culita si il va scapa si de condamnarea pentru sechestrarea de persoane/tortura). Desigur Cristian anuleaza instantaneu posibilitatea de obtinere a Licentei de Reseller Q-Link pentru infractorul infect ”Vili” in urma comportamentului  infractional/terorist/mizerabil/deviant/santajist.

Ceea ce nu stia infractorul ”Vili” era ca este imposibil sa-l insceneze/santajeze pe Cristian Culita care este 100% imun la orice tip de santaj/inscenare, amenintare, joc/razboi psihologic terorist si alte tehnici de distrugere indiferent de metodele utilizate de infractor sau de ajutorul primit de orice autoritate corupta. In acest timp alte actiuni de promovare Q-Link in cea mai importanta locatie din Constanta –  Mall Maritimo – au fost oprite, zona litoralului fiind rezervata pentru firma lui ”VILI” astfel aducandu-i prejudicii de sute de mii de euro lui Cristian Culita si alte pagube.

2015: Cristian Culita vorbeste pe limba infractorului, utilizeaza toate tehnicile de aparare posibile PSY astfel infractorul ”Vili” impreuna cu membrii grupului de crima organizata ”iubita sa ascunsa” avocata DRAICA Elena, fratele sau MOCANU Mihai (si altii..) incearcand sa-si recupereze si banii investiti in planul de inselatorie impotriva lui Cristian Culita  esueaza total in pacalirea autoritatilor dupa orchestrarea dosarului penal fals/amestecat impotriva lui Cristian si alte entitati din jur. Esuand in obtinerea produselor q-link, infractorul ”Vili” cu ajutorul fondurilor obtinute pentru Q-Link isi deschide magazin de bijuterii in Constanta (): www.jolery.ro ( https://www.facebook.com/Jolery.ro ) – locul perfect pentru a fabrica alte capcane impotriva oamenilor – sechestrari, santaj,  inscenari, furt, pacaleli, inregistrari cu camerele de luat vederi amplasate in obiectiv pentru eventuale orchestrari de dosare penale impreuna cu iubita sa, singura sursa de venit a acestuia fiind atacul, ura impotriva fiintelor vii, santajul & inscenarile, fiind cunoscut pe strada Oituz (Constanta) ca fiind extrem de periculos. Feriti-va de acest infractor si grupul sau de crima organizata, experti in lanturi de inselatorii si comploturi (uneltiri) impotriva oamenilor. Nu va lasati pacaliti.

Aceasta entitate Mocanu Virgil expert in lanturi de inselatorii (tulburarea constanta a linistii publice) impotriva oamenilor & societatii de ani de zile se lauda ca Iordache Renato ii trimite bani constant sa lupte impotriva lui Cristian Culita & oamenilor si nu duce lipsa niciodata pentru a corupe orice autoritate pentru ca „spala bani din Mexic nelimitat” proveniti din traficul de droguri (reteaua fiind compusa din mai multe persoane care ridica banii de la Western Union beneficiind de comisioanele aferente) banii plecand din Mexic de la diferite persoane selectate de familia Iordache in diferite tari europene/persoane dupa care sunt adusi in Romania.  Aceasta entitate „Vili” este atat de atenta la detalii in inscenari extreme incat si-a orchestrat singur un accident frontal extrem de periculos cu masina personala ROVER & Dacia pentru a incasa asigurarea astfel sa-si poata inlocui partea din fata a masinii care avea mai multe probleme din accidentele anterioare, desigur pacaleala esuand in fata inspectorilor de la asigurari. Agresivitatea, atentia la detalii si imaginatia psihopata a acestuia pentru a insela oamenii si institutiile statului este iesita din comun.

Mai jos este email-ul original trimis in USA pentru a-si insusi drepturile/afacerile lui Cristian Culita, trecand la rubrica de reprezentant vanzari numele lui Cristian Culita in mod mincinos (in acelasi timp complotand impotriva acestuia pentru a-i fura afacerile!! & orchestrand dosare penale false/amestecate). Acest formular a fost completat dupa ce a esuat in santajul impotriva lui Cristian Culita.

Mocanu Constantin Virgil - manipulare prin email in USA --

Activitatea acestui grup de crima organizata este monitorizata constant la nivel global. Toate ilegalitatile familiei Mocanu si a celorlalte familii care il sustin & iubitelor acestora  vor fi prezentate pe acest website. Atentie: Mocanu Virgil joaca rolul de „scandalagiu” iar fratele acestuia de „om bun”, in acest fel reusesc sa pacaleasca pe toti oamenii din jur, in realitate amandoi avand aceeasi agenda impotriva oamenilor.

Reveniti pentru detalii, update-uri, evolutia vietii infractorilor Mocanu va fi afisata continuu pe acest website, monitorizarea acestor infractori este pe viata si extrem de eficienta datorita noilor tehnologii.