Escrocheria -Torser 2 original – demascata in editia de astazi – Evenimentul Zilei – Joi, 20 Iunie 2013

Escrocheria Financiara Torser (sistem piramidal online cu magazine la cheie pe viata, de fapt sterse toate si mii de oameni pacaliti) demascata total de Cristian Culita.

Testimonialele Torser sunt inventate in mare parte sau/si furate de la alte produse de pe piata, altele fiind exagerate cu scopul de a induce in eroarea perceptia cititorilor dar desigur romanii nu sunt prosti asa cum ii crede Jalo Victor.

Oreste Teodorescu clovnul-yoga care minte Romania cu Torser

Oreste Teodorescu clovnul-yoga care minte Romania cu Torser sustinand Terorismul asupra Romanilor la ordinul KGB – FSB coordonat de JALO Victor

Oreste Teodorescu pentru a proteja Grupul Terorist Torser a inventat un scenariu total fals despre Cristian Culita pe care il puteti citi pe site-ul www.torser.ro – Dreptul la Replica. Cristian Culita nu a folosit niciodata imaginea lui Oreste Teodorescu pe nici un banner in nici un oras din Romania si nu i-a fost reziliat nici un contract asa cum doreste sa insinueze cel cu zambetul fals pe buze Oreste Teodorescu. Acelasi scenariu a fost inventat si pentru Salina Verde – acest infractor Terorist Oreste de fapt nu mai stie cui sa atribuie faptul ca IMAGINEA lui in care prezenta Torser era pe un banner aprobat de fapt de Jalo Victor – prietenul lui! In realitate Oreste Teodorescu datorita comportamentului deviant a fost dat afara din Grupul Paracelsus. Asa actioneaza expertul in manipulare si dezinformare Oreste Teodorescu in razboiul lui de a mentine Terorismul in Romania (instruit perfect in urma unui curs special de manipulare si dezinformare).

Datorita cercetarilor in domeniu din 2007 efectuate de Cristian Culita – acum romanii nu mai pot fi inselati cu aceste tipuri de produse din nisip construite in scopuri negative! Din 2010 pana in 2012 au fost livrate clientilor TORSER 2 cu magnetii ruginiti, dezintegrati mai mult sau mai putin, cu diferite elemente in plus sau minus iar in urma sesizarii in 2012 din partea specialistului in Bioelectrografie: Cristian Culita catre Jalo Victor … acesta a fost de acord sa ia masuri pretinzand ca nu stia, cu toate ca in 2009 cand anunta lansarea TORSER 2 original-contrafacut a precizat foarte clar ca noile produse se dezintegreaza cand sunt deschise – deci: se pare ca stia!!! Din pacate inselatoria nu functioneaza niciodata pe termen lung si intotdeauna Terorismul de orice natura (chimica, psihica, etc.) este descoperit.

Atentie la acest tip de infractori internationali care folosesc Teoria de la diferite Tehnologii pentru a castiga increderea oamenilor in aceste produse tip TORSER sau alte produse care au diferite efecte – FORPOST – dar nu sunt de incredere (tentative, amatori sau altii cu intentii clare negative – TORSER 2).

Acum de exemplu pentru a nu fi tras la raspundere Jalo Victor a sters patentele asociate fals cu Torser 2,  inscriptionand cuvantul „original” pe carcasa Torser si termenii stiintifici care definesc tehnologiile de varf:  „Resonance Technology” si care nu reprezinta baza produsului TORSER a carui definitie este „generator de camp de torsiune (rotatie)” („torsion field”) tehnologie utilizata de KGB pentru a impune Teroarea (terorismul) – acest generator de torsiune creste grau pe piele sau/si ucide spune Victor Jalo (Agent activ FSB / KGB)  pe un ton amenintator lui Cristian Culita dupa demascarea TORSER 2 din 2012 Octombrie.

Renuntati la orice forma de produs adus de JALO Victor sau Jalo Ludmila care stiu foarte bine ca increderea omului daca este castigata atunci poate sa-l controleze oricand de aceea din disperare a semnat contracte de publicitate cu articole inselatoare care te vindeca de boli platind din banii KGB sau/si cei furati de la miile de romanii pacaliti.
Forceprotect – brand-ul oferit de proprietarii TORSER lui Cristian Culita pe teritoriul Germaniei (acelasi Torser cu eticheta schimbata, ruginit, plin cu nisip polarizat si cu patente false):

Recomandarea este sa mergeti pe plaja daca doriti sa fiti aproape de nisip … si sa nu aveti incredere mai ales in VIP-uri corupte gen Emil Strainu sau Oreste Teodorescu care sunt in stare sa denatureze orice realitate, imbinand adevarul cu minciuna pentru a-si atinge scopurile lacomiei fara sa le pese de oameni.

Jalo Victor, proprietarul TORSER foloseste imaginea institutiilor statului, vedetelor fara acordul acestora asa cum si imaginea lui Cristian Culita este folosita in mod abuziv pe site-ul oficial www.neotek.ro (torser.ro). Haosul si Teroarea coordonate mental si cu ajutorul banilor de Jalo Victor nu vor avea niciodata succes in Romania indiferent de banii aruncati, investiti in Terorism, in involutie, demersuri agresiv-negative.

 

Citeste in editia Evenimentul zilei / Exclusiv Tipar – 6.20.2013 –  primele detalii despre escrocheria – TORSER 2 – original.

evz_ro

Evenimentul zilei - Escrocheria Torser plin cu nisip - Teste KGB efectuate in Romania

Jalo Victor – Teste KGB de control psihic in Romania cu TORSER 2

evenimentul zilei - TORSER 2 - articol 2

Jalo Victor – Agent KGB – Teste de control psihic in Romania cu TORSER 2

evenimentul zilei - TORSER 2 - articol 3

C-tin teodorescu – vand si rahat daca iau un ban – Torser 2

 

Andra - vom da in judecata Torser - evenimentul zilei

Andra – vom da in judecata Torser