Adevarul despre Torser 2

Torser 1 & 2 – sistem piramidal ilegal (escrocherie financiara online 2005-2012), implementat in Romania de elita KGB – experti nr.1 in Razboiul PSY: Jalo Victor & Jalo Ludmila (plantata ca profesoara de limba romana) – cei mai periculosi ofiteri KGB/FSB (terorism & frauda internationala) demascati de Cristian Culita (& academia de stiinte din Rusia: http://torsionfraud.narod.ru/). Nu va lasati inselati cu TORSER (compozitia fiind modificata in functie de testele dorite in laboratoarele KGB/FSB din Rusia). Torser 2 – varianta originala se numeste FORPOST din nisip polarizat / nu contine magneti si costa 28 EURO (sau 7$ pentru cantitati mai mari) direct de la inventator A. Pavlenko: www.torser.com.ua & www.spinor.kiev.ua. Torser are efecte benefice imbinate cu efecte adverse (nespecificate pe ambalajul produsului), contine magneti ruginiti cu rol de a manipula moralitatea (generarea haosului in transmiterea impulsurilor electrice in creierul uman a neuronilor producand imposibilitatea de a discerne „binele” si „raul” si alte efecte negative asupra corpului): www.iswater.ru . Scopul celulei Teroriste Torser KGB/FSB era infiltrarea si controlul (deja obtinut intr-o anumita masura) total la nivel politic si militar national pentru influenta globala, din pacate exterminati/demascati de eroul national/international: Cristian Culita (lider global in domeniul psiho-energo-tehnologic) dupa urmarirea/cercetarea celulei teroriste kbg/fsb timp de 5 ani (2007-2012).

Torser 2 - original din nisip polarizat cu magenti ruginiti si dezintegrati

Torser 2 – original din nisip polarizat cu magneti ruginiti si dezintegrati

sarlatani internationali - ludmila jalo - victor jalo

Jalo Ludmila si Jalo Victor din Chisinau – escroci internationali – proprietarii TORSER in Romania.

Ludmila Jalo - escroaca in Romania din Chisinau cu TORSER

Ludmila Jalo – escroaca internationala sotia lui Jalo Victor pacalind oamenii in expozitii.

Zeci de mii de clienti pacaliti cu cea mai bine orchestrata escrocherie care prin cel mai diabolic mod posibil, investitiile oamenilor, dealer-ilor au fost furate de escroaca internationala Ludmila Jalo si Escrocul international Jalo Victor sustinand ca factura reprezinta contractul pe viata a magazinului online personal care ocupa o pozitie in sistemul piramidal TORSER, acum desfiintat total. Majoritatea oamenilor nu si-au dat seama de intentiile Escrocilor din Chisinau JALO Victor si Jalo Ludmila si mai ales de calitatea produselor TORSER.
Inventatorul A. Pavlenko in 2007 spunea ca nu au efecte adverse dar in 2012 (dupa cearta cu KGB) recunoaste ca produsele nu sunt bune pentru oameni si neaga orice implicare in constructia TORSER 2  sustinand ca exclusivitatea i-a fost anulata entitatii Jalo Victor (agent KGB/FSB)  din anul 2009 si ca patentele sunt folosite in mod fraudulos pe carcasa produsului TORSER 2 si de asemeni numele firmei sale din Ucraina: Spinor International este folosita fara acordul acestuia in certificatele de garantie Torser.

Dupa demascarea initiata de Cristian Culita – grupul de falsificatori TORSER (Jalo Victor din Chisinau) au luat masuri: stergerea completa a datele despre magazinele online ilegale, stergerea patentelor inscriptionate pe carcasa TORSER, renuntarea la falsurile din Certificatele de garantie, instrainarea Firmei Neotek si au decis sa livreze de pe mai multe firme pentru a-si sterge urmele…

Cristian Culita dupa aproape 5 ani de cercetare si promovare in domeniu pentru prima oara a distrus pentru a compara continutul produselor Torser / Forceprotect (brand-ul pentru care a obtinut „exclusivitate” de la Agentul kgb JALO) in 2012 dupa expozitia din Germania (luna Martie – Aprilie), a descoperit calitatea necorespunzatoare, ambele brand-uri / produsele avand magnetii ruginiti sau /si  dezintegrati mai mult sau mai putin in functie de fiecare produs si de asemeni unele avand elemente lipsa unele nu, moment in care proiectul Torser / Forceprotect a fost oprit pentru totdeauna si a fost initiata procedura de informare a tuturor oamenilor despre toate ilegalitatile comise de Jalo Victor si Jalo Ludmila.

[hr]

cristian_culita_nu_recomanda_TORSER_2_dupa_5_ani_de_cercetare_a_acestui_produs

Cristian Culita + energydevice.ro nu recomanda TORSER 1 & 2 sau Forpost

Acum imaginea lui Cristian Culita este folosita in mod abuziv de Jalo Victor si grupul Terorist Torser pe site-ul torser.ro la rubrica pareri imbinand numere de telefoane false cu cele adevarate inducand oamenii in eroare. Toate parerile pe toate site-urile, forumurile sunt falsificate si semnate cu numele Cristian Culita sau alte nume si de asemeni atacandu-se de unii singuri intr-un mod foarte agresiv si semnandu-se cu numele Cristian Culita pentru a genera haos in perceptia cititorilor. Cercetarea importanta in domeniul energetic a fost copiata de la Cristian Culita si adaptata la produsul TORSER de Jalo Victor in ziare si online pentru a castiga increderea clientilor.

 

Dupa ce a fost inselat de sarlatanii Jalo Victor si Jalo Ludmila cu Proiectele incepute din 2007 * Torser & 2011  *Forceprotect, in urma cercetarilor pe plan mondial, Cristian Culita a adus / obtinut exclusivitatea pe teritoriul Romaniei pentru produsul nr.1 din America Q-Link SRT3 in Octombrie 2012 dupa care grupul TORSER a trecut la atac total impotriva oricaror cercetari/actiuni efectuate de Cristian Culita si de asemeni asupra lui personal in scopul intimidarii pentru a renunta la demascarea TORSER,  falsificand stand-urile Q-Link cu informatii denigratoare, autoproclamandu-se distribuitori oficiali Q-Link si injumatatind preturile fara a detine produse pe stoc generand astfel haos, in acelasi timp platind inscenari orchestrate cu camera ascunsa efectuate de ANTENA 1 & Stars la ordinul KGB/FSB TORSER  (ajutati de cel mai corupt personaj Oreste Teodorescu) impotriva produselor Q-Link si Cristian Culita.

Oreste Teodorescu Specimen Obscur expert in Arta Inselatoriei sustinator grup crima organizata TORSER

 

ATENTIE: Dupa demascarea din OCTOMBRIE 2012 Infractorii JALO instruiti de KGB au luat repede masurile emotionale la care sunt experti si au platit din banii furati de la miile de clienti si dealeri TORSER cate o masa calda de craciun pentru incredibil: copiii din canale – in loc sa returneze sutele de mii de euro au ales sa plateasca 1000 de euro pentru oamenii din canale sperand ca vor pacali ROMANIA!

Daca ati fost pacaliti cu TORSER (dealeri / clienti) sau daca sunteti inselati, santajati, amenintati cu moartea subtil sau direct de Jalo Victor (alti membri ai Grupului Terorist Torser) sa nu va speriati, depuneti plangeri online la toate institutiile statului. Politia romana (& SRI) nu tolereaza, terorismul, crima organizata si actiunile acestora.

Mai jos sunt actiunile de falsificare a afacerilor lui Cristian Culita de catre Grupul Terorist Torser (Jalo Victor si Jalo Ludmila) in cadrul expozitiilor de la Sala Palatului si Romexpo 2013. In ambele expozitii Cristian Culita a chemat Politia Romana care a legitimat / indentificat infractorul Jalo Victor ca proprietar al falsurilor, a 3-a expozitie cu falsuri nu a mai avut loc.

Tot procesul de falsificare si intimdare asupra lui Cristian Culita pentru a renunta la demascarea inselatoriei TORSER a inceput in 2012 Octombrie si a constat in amenintari cu moartea, santaj, inscenari, furt de identitate, postarea pe site-uri si forumuri de pareri semnate  haotic cu numele Cristian Culita pentru a induce oamenii in eroare, instigarea oricarui om din anturajul Jalo la atac impotriva lui Cristian Culita printre care Emil Strainu, Dinca Luigi (seful asociatiei politistilor din Romania) & Oreste Teodorescu care a inventat un scenariu denigrator pe care il puteti citi aici (totul fiind falsificat). Acesti experti in manipulare fac orice in numele banilor, feriti-va de ei si culmea au scris si carti despre manipulare (oreste teodorescu)!

Jalo Victor (Agentul KGB/FSB) in timp ce falsifica stand-uri Q-Link in Bucuresti  & website-uri false /clonate discreditand tehnologia Q-Link de fapt acesta dorea sa obtina dreptul de a vinde Q-Link fiind total superior produsului infect Torser (astfel sa poata fi lideri in domeniul care le garanta infiltrarea/dominarea la orice nivel politic & militar la nivel national/global)… imaginati-va minciunile utilizate la cel mai inalt nivel in Romania:

Jalo Victor - KGB-FSB - email USA manipulativ

Reveniti pentru update-uri – si demascarile impotriva Coruptiei initiate de Cristian Culita si desigur continuarea listei cu cei care lupta plini de ura impotriva lui Cristian Culita, romanilor, impotriva sigurantei nationale a Romaniei si impotriva evolutiei umanitatii.
Nu toleram Abuzurile ( Coruptia si Terorismul).

Autoproclamatii Agenti KGB/FSB Torser (Sefii Spionilor Rusi din Romania), constienti ca nu pierd numai afacerea Torser dar si infiltrarea la nivelul tuturor Institutiilor Statului, plini de ura si de frica ca nu mai pot influenta / spiona clasa politica declanseaza discreditarea totala online. Dupa demascarea Torser initiata in Februarie-Septembrie 2012 de Cristian Culita Incoruptibil & INVINCÍBIL in domeniul psiho-energo-tehnologic, autoproclamatii Agenti KGB/FSB TORSER (Jalo Ludmila si Jalo Victor din Chisinau) incep coruperea Trustului Intact Media Group (2014) cu ajutorul specimenului obscur Oreste Teodorescu: (Antena 1, Stars etc.) prin orchestrarea de inscenari exagerate, emisiuni si stiri false (cu camera ascunsa) impotriva lui Cristian Culita si afacerile acestuia otravind perceptia Romanilor. Cristian Culita a depus imediat plangeri la CNA si DNA astfel instantaneu Dan Voiculescu proprietarul Antenelor a fost anchetat pentru santaj cu emisiuni si stiri false exagerate impotriva mai multor oameni de afaceri si afacerile acestora in Romania Santaj cu inscenari oameni de afaceri, Trust de Presa Intact, Dan Voiculescu, fiind arestat si condamnat la 10 ani inchisoare pentru alte infractiuni. Proprietarii Torser au fugit cu toate familia in Austria de frica autoritatilor, revenind la diferite intervale de timp doar Jalo Victor pentru diferite atacuri impotriva oamenilor. Lanturile de falsificari ale Agentilor KGB TORSER sunt probe clare de intimidare, inscenare, impersonare, inselaciune, furt, teroare, calomnie, discreditare, denigrare etc. incepute din Decembrie 2012 prin fabricarea, falsificarea & clonarea mai multor pagini si website-uri exagerate, amestecate stil KGB/FSB impotriva lui Cristian Culita si afacerile acestuia:

1. www.qlink-romania.ro | 2. qlink-energydevice.ro | 3. qlink-technologyo.ro

(site-urile apartin proprietarilor TORSER care pretind ca vand produse Q-Link dar in acelasi timp denigreaza tot)

4. qliinkreseller.com (site-ul apartine proprietarilor TORSER si reprezinta un fals / clona a denumirii site-ului oficial american qlinkreseller.com care contine doar 1 singur „i” amestecat cu pagina de pe site-ul oficial http://www.qlinkproducts.com/Scripts/openExtra.asp?extra=134 unde pentru a insela perceptia oamenilor sunt trecute ca neautorizate site-urile din Romania care de fapt sunt autorizate)

5. http://oreste0despre0torser-wordpress.com / (Oreste Teodorescu – cel mai corupt reprezentant KGB/FSB instigat sa minta impotriva lui Cristian Culita)

6. http://observator.tv/social/disperarea-bolnavilor-afacere-garantata-126218.html (inscenarea Antena 1 la ordinul KGB/FSB asupra produselor Q-Link)

7. www.torser.com/ro/torser_product/adevarul_despre_cristian_culita_cristian_qlink_teh/default.aspx (alte otravuri informationale de intimidare impotriva lui Cristian Culita pentru a renunta la demascarea Escrocheriei TORSER – Scam) |

8. http://www.torser.com/ro/torser_product/testimonials/default.aspx (imaginea lui Cristian Culita asociata cu texte si numar de telefon fals – impersonare – inselaciune – pretind ca ei sunt Cristian Culita!!!). Proprietarii Torser dupa ce au ramas fara clienti, au incercat sa obtina exclusiv afacerea Q-Link in 2013 pentru Romania, Republica Moldova, Ucraina si Rusia pentru a-l distruge pe Cristian Culita dar au fost ignorati complet de USA, astfel au conceput site-urile de mai sus pentru razbunare.

De asemeni instantaneu au fabricat zeci de video exagerate pacalind fara mila batranii pensionari sa se lase filmati & pacaliti.

Nu va ingrijorati, exista si in Australia entitati, jurnalisti corupti de ex. Stephen Fenechi isi bate joc de Tehnologia Q-Link cumparata de fratele sau:
https://www.youtube.com/watch?v=BYXwSzlgMak

TOTUL se plateste. (Nu toleram abuzurile impotriva oamenilor | DEMASCAM)